KUSHTETUTA E REPUBLIKĖS SE SHQIPĖRISĖ


Tetor 1998

PËRMBAJTJA

Hyrje

PJESA E PARE -- PARIMET THEMELORE

Neni 1
Neni 2
Neni 3
Neni 4
Neni 5
Neni 6
Neni 7
Neni 8
Neni 9
Neni 10
Neni 11
Neni 12
Neni 13
Neni 14

PJESA E DYTE -- TĖ DREJTAT DHE LIRITĖ THEMELORE TĖ NJERIUT

KREU I - PARIME TĖ PĖRGJITHSHME
Neni 15
Neni 16
Neni 17
Neni 18
Neni 19
Neni 20
KREU II - LIRITĖ DHE TĖ DREJTAT VETJAKE
Neni 21
Neni 22
Neni 23
Neni 24
Neni 25
Neni 26
Neni 27
Neni 28
Neni 29
Neni 30
Neni 31
Neni 32
Neni 33
Neni 34
Neni 35
Neni 36
Neni 37
Neni 38
Neni 39
Neni 40
Neni 41
Neni 42
Neni 43
Neni 44
KREU III - LIRITĖ DHE TĖ DREJTAT POLITIKE
Neni 45
Neni 46
Neni 47
Neni 48
KREU IV - LIRITĖ DHE TĖ DREJTAT EKONOMIKE, SOCIALE DHE KULTURORE
Neni 49
Neni 50
Neni 51
Neni 52
Neni 53
Neni 54
Neni 55
Neni 56
Neni 57
Neni 58
KREU V - OBJEKTIVAT SOCIALĖ
Neni 59
KREU VI - AVOKATI I POPULLIT
Neni 60
Neni 61
Neni 62
Neni 63

PJESA E TRETE -- KUVENDI

KREU I - ZGJEDHJA DHE AFATI
Neni 64
Neni 65
Neni 66
Neni 67
KREU II - DEPUTETĖT
Neni 68
Neni 69
Neni 70
Neni 71
Neni 72
Neni 73
KREU III - ORGANIZIMI DHE FUNKSIONIMI
Neni 74
Neni 75
Neni 76
Neni 77
Neni 78
Neni 79
Neni 80
KREU IV - PROCESI LIGJVĖNĖS
Neni 81
Neni 82
Neni 83
Neni 84
Neni 85

PJESA E KATĖRT - PRESIDENTI I REPUBLIKĖS

Neni 86
Neni 87
Neni 88
Neni 89
Neni 90
Neni 91
Neni 92
Neni 93
Neni 94

PJESA E PESTĖ - KĖSHILLI I MINISTRAVE

Neni 95
Neni 96
Neni 97
Neni 98
Neni 99
Neni 100
Neni 101
Neni 102
Neni 103
Neni 104
Neni 105
Neni 106
Neni 107

PJESA E GJASHTĖ - QEVERISJA VENDORE

Neni 108
Neni 109
Neni 110
Neni 111
Neni 112
Neni 113
Neni 114
Neni 115

PJESA E SHTATĖ - AKTET NORMATIVE DHE MARRĖVESHJET NDĖRKOMBĖTARE

KREU I - AKTET NORMATIVE
Neni 116
Neni 117
Neni 118
Neni 119
Neni 120
KREU II - MARRĖVESHJET NDĖRKOMBĖTARE
Neni 121
Neni 122
Neni 123

PJESA E TETĖ - GJYKATA KUSHTETUESE

Neni 124
Neni 125
Neni 126
Neni 127
Neni 128
Neni 129
Neni 130
Neni 131
Neni 132
Neni 133
Neni 134

PJESA E NĖNTĖ - GJYKATAT

Neni 135
Neni 136
Neni 137
Neni 138
Neni 139
Neni 140
Neni 141
Neni 142
Neni 143
Neni 144
Neni 145
Neni 146
Neni 147

PJESA E DHJETĖ - PROKURORIA

Neni 148
Neni 149

PJESA E NJĖMBĖDHJETĖ - REFERENDUMI

Neni 150
Neni 151
Neni 152

PJESA E DYMĖDHJETĖ - KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE

Neni 153
Neni 154

PJESA E TREMBĖDHJETĖ - FINANCAT PUBLIKE

Neni 155
Neni 156
Neni 157
Neni 158
Neni 159
Neni 160
Neni 161

PJESA E KATĖRMBĖDHJETĖ - KONTROLLI I LARTĖ I SHTETIT

Neni 162
Neni 163
Neni 164
Neni 165

PJESA E PESEMBĖDHJETĖ - FORCAT E ARMATOSURA

Neni 166
Neni 167
Neni 168
Neni 169

PJESA E GJASHTEMBĖDHJETĖ - MASAT E JASHTĖZAKONSHME

Neni 170
Neni 171
Neni 172
Neni 173
Neni 174
Neni 175
Neni 176

PJESA E SHTATĖMBĖDHJETĖ - RISHIKIMI I KUSHTETUTĖS

Neni 177

PJESA E TETĖMBĖDHJETĖ - DISPOZITA KALIMTARE DHE TĖ FUNDIT

Neni 178
Neni 179
Neni 180
Neni 181
Neni 182
Neni 183


<< Përmbajtja >>

Copyright © 2001 -- The HTML version was prepared by IPLS - Institute for Policy & Legal Studies. All rights reserved.